Чи можна заморозити готові відбивні?

Заморозка готових відбивних у клярі або паніровці теж добре заморожуються. Якщо на щойно приготованих відбивних в паніровці з пармезану, сухарів і т.д.

Перед заморожуванням їжу необхідно повністю охолодити. Дочекайтеся, поки м'ясо охолоне до кімнатної температури. При необхідності розділіть його на порції.Максимальна вага для однієї упаковки:

  1. фрукти та овочі – до 1 кілограма;
  2. м'ясо – До 3 кілограм;
  3. готові страви – до 1 кг.

Готові м'ясо та птицю Запечена соковита курочка, апетитні стейки з м'яса, відбивні, шницелі, бефстроганів, шашлик, люля-кебаб. Готове м'ясо та птиця чудово переносять заморозку і чудово зберігають свій смак. Охолодіть, загорніть у харчову плівку та сміливо відправляйте у морозилку.

Ці 11 продуктів не можна заморожувати ні в якому разі

  • Пляшки з вином, рідина в скляних банках.
  • Яйця …
  • Зелені листові овочі.
  • Свіжі овочі та фрукти при неналежній температурі.
  • Повторно розморожене м'ясо, риба чи птиця.
  • Смажені продукти
  • Молоко, сметана, йогурт.
  • Сирий картопля