Перед заморожуванням їжу необхідно повністю охолодити. Дочекайтеся, поки м'ясо охолоне до кімнатної температури. При необхідності розділіть його на порції.Максимальна вага для однієї упаковки:
- фрукти та овочі – до 1 кілограма;
- м'ясо – До 3 кілограм;
- готові страви – до 1 кг.
Готові м'ясо та птицю Запечена соковита курочка, апетитні стейки з м'яса, відбивні, шницелі, бефстроганів, шашлик, люля-кебаб. Готове м'ясо та птиця чудово переносять заморозку і чудово зберігають свій смак. Охолодіть, загорніть у харчову плівку та сміливо відправляйте у морозилку.
Ці 11 продуктів не можна заморожувати ні в якому разі
- Пляшки з вином, рідина в скляних банках.
- Яйця …
- Зелені листові овочі.
- Свіжі овочі та фрукти при неналежній температурі.
- Повторно розморожене м'ясо, риба чи птиця.
- Смажені продукти …
- Молоко, сметана, йогурт.
- Сирий картопля