Чи можна щодня їсти сочевицю?

Вітчизняні та зарубіжні дієтологи наполегливо рекомендують включати сочевицю до раціону харчування кожної сім'ї. Адже ця рослина – лідер за кількістю рослинного білка, що міститься в ньому.18 Apr 2021

При захворюваннях шлунково-кишкового тракту можливий такий побічний ефект при вживанні сочевиці, як здуття живота та підвищене газоутворення. У цьому випадку почекайте з сочевицею та виключіть її з раціону.

Кому не можна їсти сочевицю Через велику кількість клітковини переїдання може викликати газоутворення, запор, нудоту. Не рекомендується вмикати сочевицю в раціон людям із захворюваннями нирок, тому що боби сприяють накопиченню сечової кислоти.

позбавляє від вугрової висипки; відновлює функціонування печінки; запобігає розвитку онкології. До складу червоної сочевиці входить унікальна клітковина, яка добре розчиняється та швидко засвоюється організмом, стимулюючи травлення, що сприяє профілактиці раку прямої кишки.