Як їсти гранолу на сніданок?

Гранола – це універсальний продукт! Швидкий сніданок та перекус: з молоком, йогуртом, ряжанкою, кефіром, закваскою. Незвичайний десерт: із йогуртом, сиром, фруктами, ягодами. Топінг: з ​​морозивом, смузі, фруктовим салатом.

Що таке гранолу Ці страви дуже схожі зовні і за складом, проте модний американський сніданок піддається термічній обробці та придатний до вживання сухому вигляді.

Корисні властивості граноли Продукт багатий корисними властивостями. Насамперед, це звичайно вітаміни та мінерали: кальцій, магній, залізо, вітаміни А і С, В6 та В12. У пластівцях міститься багато клітковини, що створює відчуття ситості. Також вона має послаблюючу дію, чистить кишечник.

Основна задача граноли як продукту харчування – наситити організм і дати йому енергію. У її основі крупа — отже, вона містить переважно повільні вуглеводи. Тому краще всього вживати гранолу на сніданок, коли потрібно зарядитись силами на наступний день. Ще, наприклад, у США вона популярна як снек.