Карамболь – Екзотичний фрукт, який росте на деревах у тропічних регіонах. Він привертає увагу своїм незвичайним зовнішнім виглядом, відмінною формою та яскравим жовтим або зеленим забарвленням. Однак багато хто задається питанням, який насправді смак у цього цікавого фрукта.
Карамболь має свіжий і освіжаючий смак з легкою кислинкою. Його м'якоть соковита і хрумка, з ніжним хвилеподібним малюнком. Кожен плід має особливий аромат, який нагадує свіжу зелень чи квіти. Через злегка солодкувату кислинку, фрукт використовується в екзотичних салатах, десертах, соусах та напоях, щоб надати їм особливий смак та аромат.
Карамболь, завдяки своїм корисним поживним речовинам, є не лише смачним, а й корисним фруктом. Він багатий на вітамін С, кальцій, калій і магній. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям, ця екзотична ягода сприяє зміцненню імунітету, захищає організм від вільних радикалів та підтримує здоров'я органів та систем.
Сорт | Опис |
---|---|
Аверроа зірчаста | Солодка, з легкою кислинкою та ароматом |
Аверроа вогненна | Кисла, з вогненно-червоним відтінком та сильним ароматом |
Аверроа лимонна | Дуже кисла, із яскравим лимонним смаком |
Аверроа ленника | Сумно-солодка, з легкою кислинкою та невеликою гіркотою |
М'якуш соковитий, злегка пряний. Є два різновиди плодів: кисло-солодкі та солодкі. Смак одних плодів нагадує смак сливи, яблук та винограду одночасно, інших – аґрусу із запахом сливи.. У тропіках більше цінується
із кислими плодами.
Що до смаку нагадує карамбола?
Розрізняють два різновиди плодів на смак: кисло-солодкі та солодкі. Смак одних плодів нагадує смак соковитого стручка гороху, сливи, яблук та винограду одночасно, інших – аґрусу із запахом сливи.. У тропіках більшої популярності користується карамбола з кислими плодами.
Скільки коштує 1 карамбол?
199.99 / Шт.
Як правильно їсти фрукт карамболу?
Карамболу зазвичай їдять повністю, не очищаючи. Досить ретельно промити фрукт під проточною водою. Під час миття особливу увагу приділіть поглибленням на плоді: у них часто накопичуються пил та інші забруднення.