Як зробити українське сало домашніх умовах

Як виготовляють сало?

Для копченого сала вибирається грудинка з прожилками м'яса, її необхідно нарізати товщиною 3-5см і сторонами 6-7см. Потім сало солять: перетирають його сіллю та спеціями і ставлять у прохолодне місце на тиждень, періодично перекладаючи шматочки. Після засолювання шматки промивають від солі і сушать.

Як засолити сало для тривалого зберігання?

1:04Рекомендований кліп · 43 сек. Здоров'я та Довголіття. Готуємо з Віталіною YouTube 6 лют. 2020 Як засолити сало в банку для тривалого зберігання. Засолювання …YouTube·Здоров'я та Довголіття. Готуємо з Віталіною · 6 лют. 2020 р.In this video…From 1:04