Як приготувати Пол упала: секрети смачної страви

Підлога впала – це вишукане блюдо, яке обов'язково сподобається любителям японської кухні. Цей рецепт поєднує у собі свіжі та якісні інгредієнти з унікальним способом приготування, що дозволяє зберегти всі смакові особливості кожного компонента.

Головним інгредієнтом Пол упала є свіжа риба, яку необхідно використовувати лише високої якості. Зазвичай для цієї страви використовується тунець, лосось та окунь. Рибу необхідно ретельно нарізати тонкими скибочками та скласти на прозору тарілку, створюючи ефект розсипу рибного філе.

Для того щоб Пол упала набув необхідної пікантності та соус і приправа також повинні бути особливими. Зазвичай використовуються соєвий соус, васабі та імбир. Ці інгредієнти додаються прямо перед подачею страви, щоб зберегти їх свіжий смак та аромат.

Як приготувати Пол упала
складовіКількість
Пластиковий стаканчик1 штука
Газування Pepsi1.5 літри
Апельсиновий сік100 мл
Лайм1 штука
Лідза смаком
Спрайт500 мл
Цукорза смаком

1 столову ложку трави помістити в емальований посуд, залити 200 мл гарячої кип'яченої води, закрити кришкою і настояти на киплячій водяній бані 15 хвилин. Препарат природного походження, призначений для лікування захворювань нирок та сечовивідних шляхів, відрізняється високою ефективністю.

Як правильно заварювати траву пів-палу?

5 г (2 столові ложки) трави поміщають в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянку) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 15 хв. Охолоджують при кімнатній температурі 45 хв, проціджують, залишок віджимають до процідженого настою. Збережена копія

Які хвороби лікує трава пів-палу?

Підлогавпала надає заспокійливу дію на нервову систему, її використовують при захворюваннях верхніх дихальних шляхів (трахеїт та бронхіт), очищає від токсинів дихальні шляхи. Нею лікують геморой. Відновлює достатній баланс іона калію. Застосовується у лікуванні яєчників, матки, хребта, поліартриту. Збережена копія

Як заварити підлогу підлоги?

Близько 5 г (2 столові ложки) ерви вовняної трави поміщають в емальовану посудину, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і нагрівають на киплячій водній бані протягом 15 хвилин, охолоджують при кімнатній температурі протягом 45 хвилин , проціджують, сировину, що залишилася, віджимають.

Скільки днів можна пити пів-палу?

Дорослим приймати по 1/2 склянки (100 мл) двічі на день під час їди. Готовий настій зберігати у холодильнику трохи більше 2-х діб. Тривалість прийому 2-3 неділі. Можливі повторні прийоми протягом року.