Як правильно скласти шаурму з лаваша

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша упоперек, потім закладіть його зверху або по краях овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.

Яким має бути лаваш для шаурми?

вірменська На запитання про те, який лаваш краще для шаурми, правильна відповідь – вірменська. У нього також загортають начинки, надаючи форму рулету, трикутника чи прямокутника.

Як вішають м'ясо на шаурму?

Шматки слід не просто насадити на спицю, а розмістити рівномірно, у певній послідовності. Спочатку нанизують більші шматки, потім скибочки поменше — їх розташовують хрест-навхрест.. Якщо одягнути пласти хаотично, вони просмажаться не до кінця.