Як засмажити батон у духовці?

Вершкове масло Шматок хліба, батона або багета, намазаний вершковим маслом – це і просто, і смачно. При бажанні на хліб з маслом можна покласти шматочок ковбаси, помідора або огірка, а також твердого сиру (для цієї мети добре підійдуть слайсерні сири).

На щастя є дуже просте рішення. Щоб нарізати хліб звичайнісіньким ножем, покладіть його щільною і хрусткою нижньою кіркою вгору, тобто переверніть хліб вгору дном. Теорія проста: якщо спочатку розрізати найжорсткішу частину хліба буде набагато легше зберегти його форму.

Надзвичайно популярний у багатьох країнах хлібобулочний виріб під назвою «батон» – це білий хліб, виготовлений за покращеною рецептурою та довгастою формою. Його назва походить від французькоїbaton», що означає «палиця» або «брусок».