Борсуковий жир випускається також у вигляді мазі, крему або бальзаму, запакований у туби або полімерні баночки. Зберігати натуральний продукт рекомендується не більше 2 років з дня виготовлення в щільно закритій скляній тарі в прохолодному місці при температурі не більше +5?
– Не вище мінус 18 ° С – не більше 18 місяців; – Не вище мінус 12 ° С – не більше 12 місяців; – Не вище мінус 8 ° С – не більше 6 місяців.
Чи є спосіб перевірки якості борсучого жиру?
- смак гіркий;
- колір якісного жиру білий або з легким кремовим або жовтуватим відтінком (залежить від способу приготування) – у неякісного продукту колір із вираженою жовтизною (часто плямами);
- запах у неякісного буде кислим і віддаватиме гниллю.
Mar 11, 2014