Як довго можна зберігати борсучий жир?

Борсуковий жир випускається також у вигляді мазі, крему або бальзаму, запакований у туби або полімерні баночки. Зберігати натуральний продукт рекомендується не більше 2 років з дня виготовлення в щільно закритій скляній тарі в прохолодному місці при температурі не більше +5?

– Не вище мінус 18 ° С – не більше 18 місяців; – Не вище мінус 12 ° С – не більше 12 місяців; – Не вище мінус 8 ° С – не більше 6 місяців.

Чи є спосіб перевірки якості борсучого жиру?

  1. смак гіркий;
  2. колір якісного жиру білий або з легким кремовим або жовтуватим відтінком (залежить від способу приготування) – у неякісного продукту колір із вираженою жовтизною (часто плямами);
  3. запах у неякісного буде кислим і віддаватиме гниллю.

Mar 11, 2014