Скільки градусів у кальвадосі?

Кальвадос (фр. Calvados) – яблучний або грушевий бренді, який отримується шляхом перегонки сидру, з французького регіону Нижня Нормандія. Фортеця – близько 40% про.

І коньяк і кальвадос – це бренді. Так само, як коньяком можуть називатися тільки бренді, виготовлені з винограду у французькій провінції. Коньяк, так і кальвадосом можуть називатися бренді, виготовлені з яблук або груш, у трьох регіонах французької провінції Нормандія.

Напій гарний як аперитив. У його складі є яблучна кислота, що сприяє активному травленню. Таким чином, чарки кальвадосу достатньо, щоб належним чином запустити роботу шлунково-кишкового тракту перед основним прийомом їжі; У перервах між стравами.

Яблучний бренді кальвадос (Calvados) – міцний алкогольний напій на основі фруктів (частіше яблук, а також груш), один з різновидів про-де-ві (тобто французького бренді). Отримують кальвадос шляхом подвійної дистиляції сидра – який, своєю чергою, є результатом бродіння яблучного сусла.