Як швидко згасити капусту на свіжій сковороді

Як приготувати капусту до коричневого кольору?

До капусті можна додати лавровий лист, запашний горошок. Потім до капусті необхідно додати засмажку та томатну пасту. Усю суміш потрібно готувати хвилин 10. Після цього сковороду слід накрити кришкою і протушкувати ще 15 хвилин.

Як тушкувати квашену та свіжу капусту?

Приготування

  1. Для цієї страви потрібна квашена капуста і свіжа, томатна паста, трохи олії та спеції. …
  2. Розігрійте в глибокій сковороді масло і помістіть в нього нашатковану свіжу капустку. …
  3. Додати квашену, відтиснувши розсіл. …
  4. Смажте все разом хвилин 5. …
  5. Накрийте кришкою сковороду, готуйте ще 5 хв.