Як можна підсушити сир

Надмірно мокрий сир можна підсушити, загорнувши в марлю і підвісивши або поклавши під прес. Кислий сир втратить кислоту, якщо загорнути його в марлю, складену 2-3 рази, стиснути в грудку, кінці марлі туго закрутити, покласти на дошку, зверху накрити іншою дошкою, і під невеликим вантажем залишити на 2-3 години.

Як позбутися вологи в сирі?

Пункт №2: рідина у сирі На сир кладете дошку або плоску тарілку, на неї – найбільшу каструлю, наповнену доверху водою. І залишаєте на кілька годин. За цей час зайва сироватка стіче. Збережена копія

Що додати в сир, щоб він не був рідким?

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати кукурудзяний крохмаль. Взяти можна і картопляний, але слід пам'ятати, що він може змінити смак страви в небажаний бік. Якщо на кухні немає ні манки, ні крохмалю, допоможе звичайне борошно: приблизно в такому обсязі, як і попередні інгредієнти. Збережена копія