Сковорідки зі сталі, як на них готувати

Перед кожним використанням прогріти спочатку порожню сковороду протягом 4-5 хв, потім влити масло і прогріти ще 4-5 хв. Не перевертати їжу відразу після того, як виклали її на сковороду, а дати час для утворення на ній скоринки. Не мити сковороду абразивним миючим засобом.

Як готувати на сковороді зі сталі?

Перед приготуванням продуктів сковороду із нержавіючої сталі необхідно розігрівати на середньому вогні. Це потрібно робити дуже нетривалий час. В іншому випадку масло та продукти пригорятимуть. Якщо під час приготування олія починає закипати, сковороду потрібно зняти з вогню і дати їй охолонути. Збережена копія

Як правильно використовувати сталеву сковороду?

Як готувати в сковороді з нержавіючої сталі?

  1. Не перегрівайте сковороду. Нержавіюча сталь нагрівається дуже швидко. …
  2. Використовуйте холодну олію. Для смаження на сталевій сковороді багато олії не потрібно. …
  3. Продукція кімнатної температури. Головна порада – не кладіть у сковороду інгредієнти із холодильника. …
  4. Регулярно доглядайте за сталлю.