Що найкраще їсти після алкоголю

Риба, мідії, гребінці, кальмари, креветки, краби, омари та інші морепродукти надають заспокійливу дію, покращують травлення та обмін речовин. Насичують організм калієм, магнієм, натрієм та фосфором, відновлюючи порушений алкоголем електролітний баланс в організмі.1 січ. 2022 р.

Що не треба їсти з похмілля?

Що не можна в похмілля – Топ-10 продуктів, напоїв та страв

  • «Подібне подібним». За цією «логікою»: найкращий засіб від запою – новий запій. …
  • Будь-які жирні страви. Включаючи «суперкорисний, перевірений століттями» хаш, шурпу тощо.
  • Кава. …
  • Соки цитрусові. …
  • Розсіл. …
  • Фаст-фуд. …
  • М'ясні страви. …
  • Випічка.

Що найкраще випити після алкоголю?

Після вживання алкоголю рекомендується пити морси, компоти, а також корисний відвар імбиру. Він розріджує кров, має заспокійливий ефект, здатний швидко нормалізувати роботу судин, тому головний біль, у міру прийому напою, поступово проходить.