Риба, мідії, гребінці, кальмари, креветки, краби, омари та інші морепродукти надають заспокійливу дію, покращують травлення та обмін речовин. Насичують організм калієм, магнієм, натрієм та фосфором, відновлюючи порушений алкоголем електролітний баланс в організмі.1 січ. 2022 р.
Що не треба їсти з похмілля?
Що не можна в похмілля – Топ-10 продуктів, напоїв та страв
- «Подібне подібним». За цією «логікою»: найкращий засіб від запою – новий запій. …
- Будь-які жирні страви. Включаючи «суперкорисний, перевірений століттями» хаш, шурпу тощо.
- Кава. …
- Соки цитрусові. …
- Розсіл. …
- Фаст-фуд. …
- М'ясні страви. …
- Випічка.
Що найкраще випити після алкоголю?
Після вживання алкоголю рекомендується пити морси, компоти, а також корисний відвар імбиру. Він розріджує кров, має заспокійливий ефект, здатний швидко нормалізувати роботу судин, тому головний біль, у міру прийому напою, поступово проходить.