Кондитерські що роблять

Функції Кондитер займається приготуванням різних видів тіста, начинок, кремів, декору, за заданою рецептурою, випікає та прикрашає продукцію і так далі. Це високоякісні, різноманітного виду, смаку та аромату харчові продукти.

Чим займається кондитерська?

Кондитер займається приготування різних видів виробів з шоколаду, цукру, тіста, кремів, начинок; заготовляє сировину за заданою рецептурою. Кондитер займається виготовленням різноманітної кондитерської продукції: тістечок, печива, тортів, десертів, начинок та кремів.

Що виготовляють кондитери?

Залежно від інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка). Збережена копіяПохожі