Коли солити перлову кашу

Посолити перловку можна на початку чи середині приготування. Врахуйте, що перловка при приготуванні збільшується в об'ємі в кілька разів. Тому вибирайте відповідний за розмірами посуд.10 травня 2019 р.

Чи потрібно солити перлову кашу?

На початку приготування кашу з перловки потрібно посолити. – На одну склянку крупи зазвичай досить чайної ложки. Якщо віддаєте перевагу більш солоним або, навпаки, прісним стравам, регулюйте кількість солі під свій смак. Збережена копія

Як варити перлову кашу?

Заливаємо водою та готуємо. Перловку можна заливати окропом та холодною водою у співвідношенні 1:3, але варити на повільному вогні до готовності – це приблизно 30-45 хвилин. Ця крупа не повинна бути м'якою, а пружною – тоді ідеально приготувалася.