Як правильно готувати у коптильні?
Процес копчення в домашній коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.
Як правильно коптити в домашній коптильні?
Що потрібно пам'ятати при приготуванні їжі в коптильні?
- Розміщувати продукти на відстані один від одного, а не впритул, щоб дим охоплював їх з усіх боків.
- Правильно витримувати температуру. Перший етап копчення – сушіння, і в цей період температура повинна становити приблизно 50-60 °C. …
- Рідше відкривати кришку.