Як корейці сушать баклажани?

Рекомендую купити або пошити мішечки із щільної тканини, які потрібно протягом 1 години вимочити в міцному сольовому розчині, а потім повністю висушити. Таким чином скибочки зможуть дихати, а комахи не проникнуть усередину. Зберігаємо сушені баклажани у сухому та темному місці – кухонній шафі, наприклад.

Як приготувати "Сушіння баклажанів у електросушарціНаріжте кругляшками, товщиною в межах 1 см. Візьміть секцію від електросушарки і розкладіть баклажани. сушарку кришкою. Сушіть при температурі 45-50 градусів протягом 8-10 годин.

Шинкуємо баклажани кружальцями чи невеликими брусками. Другий варіант формування дозволяє швидше висушити плоди. Викладаємо шматочки «синіх» на ґрати, встановлюємо температуру 70 градусів. Готуємо овочі в електросушарці 3-5 годин, поки плоди не зменшаться у розмірі та вазі.