Що краще використовувати для випікання хліба?

Стандартні литі контейнери Класичні форми для випікання хлібобулочних товарів виконують з литого алюмінію. Ця сировина характеризується тим, що відмінно передає теплову енергію і має малу вагу.Sep 19, 2021

У хлібне тісто найчастіше додають сушені гриби, смажену цибулю, запечені перці, в'ялені помідори. А хліб з цибулею та тертим сиром – те, перед чим просто неможливо встояти. Можна, можливо приготувати хліб за рецептами індійських народів – з додаванням ячменю, сорго, просо та кукурудзи.

Щоб надати скоринці красивий золотистий відтінок, безпосередньо перед випіканням потрібно змастити заготовку водою за допомогою м'якого широкого пензлика. Можна, можливо змащувати молоком, тоді скоринка вийде темніше.

Керамічна форма для випічки схожа на скляну: вона зберігає тепло після розігріву, може тримати їжу в теплі поза духовкою та страви в ній готуються рівномірно. Єдина відмінність – у керамічних форм для випічки привабливіший вигляд, і вони можуть стати елементом сервірування столу.