Як вилити білок із яйця?

Тупою частиною ножа чи вилкою потрібно надбити шкаралупу по центру яйця, відкласти «зброю», впевнено розламати яйце на дві частини. Тим самим частина білка попадає відразу в миску, а жовток необхідно притримати половинкою шкаралупи. Найпростіший – скласти човником долоню і перелити туди вміст шкаралупи.

Легко відокремити білок від жовтка можна за допомогою яєчної шкаралупи: Над мискою розбити яйце посередині за допомогою ножа. * Розділити яйце навпіл так, щоб жовток опинився в одній із половинок шкаралупи. * Перекладати жовток з однієї половинки в іншу, попутно зливаючи весь білок в миску.

1:452:27Suggested clip 42 secondsЯК ВИДУТИ ЯЙЦЕ З СКОРЛУПИ – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip