Як швидко зварити курку?

Як варити курку правильно Заморожену курку краще заздалегідь розморозити. Так м'ясо звариться рівномірніше та швидше. Якщо часу на розморожування немає, закладайте заморожене м'ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин залежно від розмірів курки.Oct 24, 2018

Наперед розріжте її на окремі шматочки, щоб прискорити процес приготування. Дрібні частини: стегна, гомілки та крила, варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється 40-45 хвилин. Помістіть оброблене м'ясо в каструлюЗалийте його холодною водою і поставте на середній вогонь.

Як приготувати

  1. Крок 1. В каструлю наливаю холодну воду. Опускаю в неї промиту грудку і вмикаю вогонь. …
  2. Крок 2. Як тільки вода закипіла, одразу обов'язково знімаю пінку та додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин відключаю вогонь і загортаю теплим рушником до повного остигання.

Jan 16, 2018

Скільки варити курку для супу Дрібні частини: крила, гомілки та стегна варяться близько 30 хвилин. Грудка або четвертинка проварюється близько 40 хвилин. Якщо використовується тушка повністю, то час варіння має бути не менше 50-60 хвилин. У продажу представлена супова курка.