Як зробити стегенця гриль у духовці

Як замаринувати курячі стегна для гриля?

Посолимо м'ясо до смаку, приправимо спеціями, для аромату додамо свіжий розмарин. Додамо до стегенця соєвий соус, оливкову олію та лимонний сік. Ретельно перемішаємо інгредієнти, щоби м'ясо повністю покрилося маринадом. Залишимо курячі стегна мінімум на 30 хвилин, щоб вони насочилися ароматами спецій. Збережена копія

Скільки потрібно запікати курячі стегна у духовці?

Деко застелити пергаментом і викласти курячі стегна. Духовку розігріти до 220 градусів. Надіслати м'ясо запікатися на 10 хвилин, потім температуру зменшити до 180 і готувати ще 40-50 хвилин. Таким чином, на курячих стегнах вийде золотиста скоринка, а всередині вони будуть дуже соковитими.