Який вид протеїну кращий?

Рекомендуються сироватковий та казеїновий протеїни. Ці білки добре засвоюються, сприяють розщепленню жиру і дають організму потрібний рівень добового вмісту білка. Для набору м'язової маси та силових показників також рекомендується купувати сироватковий протеїн у формі концентрату.1 Dec 2021

На даний момент існує три виду сироваткового протеїну: ізолят, концентрат та гідролізат. Перший вважається найбільш ефективнимПри цьому приємний на смак, а також відноситься до доступної цінової категорії.

– Сироватковий ізолят (Iso whey). Це протеїнповністю очищений від інших речовин. Особливістю такого білка є швидкість його засвоєння: вона максимально велика, на відміну звичайного протеїну. Цей вид білка ідеально підходить для прийому відразу після тренування.

Гідролізат має максимальну швидкість засвоєння, але й максимальну ціну серед сироваткових. протеїнів. Він також виготовляється з молока. На відміну від сироваткового казеїновий білок довше засвоюється організмом – протягом трьох-п'яти годин. Його рекомендують вживати перед сном.