Як виглядає м'ясо корейки?

Як виглядає свиняча корейка? Зовні це подовжений шматок м'яса правильної форми рівного рожевого кольору. Найчастіше можна бачити свинячу корейку на реберцях. І хоча у такому вигляді вона виглядає дуже апетитно, деякі кулінари перед приготуванням вважають за краще акуратно їх видаляти.

М'ясо корейка – це спинна частина туші яловичини, баранини, але частіше свинини із кісточкою. Її ще називають свиняча котлета на кістки. Крім м'якоті, у продукті присутні ребра, невеликий відруб хребта та мінімум сала. Деякі люди плутають цю вирізку з карбонадом, але така думка помилкова.

Корейка — одна з найменш жирних частин туші, яка підходить для приготування дієтичних страв. При цьому м'ясо відрізняється ніжною текстурою та насиченим смаком. З нього виходять соковиті стейки, відбивні, ескалопи, рулети м'ясні.