Що буде, якщо пити кожен день журавлину?

Також вчені з'ясували, що журавлина зменшує концентрацію «поганого» холестерину в крові. Це запобігає атеросклеротичних відкладень на стінках артерій і знижує ризик серцево-судинних захворювань, таких як ішемічна хвороба серця, інфаркт міокарда, хронічна ішемія мозку.Oct 20, 2021

Лікарі називають журавлину однією з найкорисніших ягід, і рекомендують вживати її кожен день у вигляді морсу, у кашах, у пирогах і, звичайно ж, у свіжому вигляді.

Є відомості, що регулярне вживання журавлини зменшує ризик серцевих захворювань – за рахунок зниження рівня холестерину та нормалізації тиску. Знижує ризик розвитку виразки та раку шлунка.

— Є протипоказання у журавлини — ягода та напій із неї заборонені людям із гастритом, із підвищеною кислотністю. Вони можуть отримати ускладнення за своїми захворюваннями. Алергія на журавлину трапляється хоч і не часто, але можлива. Журавлина може нашкодити тим, хто страждає від каміння у нирках.