Як зробити порошок.

Кісточку очищають від коричневої шкірки та ріжуть на шматочки. Підсушують при невисокій температурі, поки м'якуш не стане кольору золота і подрібнюють на порошок.. Їм можна приправляти улюблені страви чи готувати відвар. Рецепт нескладний: щіпку насіння авокадо кип'ятіть 10 хвилин і п'єте по парі-трійці ковтків протягом дня. 17 груд. 2020 р.

Як сушити кісточку авокадо?

Також Ви можете висушити кісточку: просто покладіть її на лист у духовку на пару годин при температурі 120°С. Збережена копія

Що можна зробити із кісточки авокадо?

З кісточок авокадо виготовляють масло, додають у косметологічні засоби, засоби для догляду за волоссям, навіть вживають у їжу. Також кісточку авокадо можна посадити в маленьку склянку, може вирости дерево до 1 метра, але приносити плоди воно не буде.