Скумбрія та макрель що краще

М'ясо скумбрії цінується через свою жирність та насичений смак. Її м'ясо має кремово-рожевий колір, тоді як у макрелі воно досить сухе і має менш привабливий сірий відтінок. Відрізнити м'ясо макрелі можна – воно більш жорстке, ніж у скумбріїПри термічній обробці швидко стає сухою.

Що жирніше макрель чи скумбрія?

М'ясо макрелі містить менше жиру і після приготування виходить грубіше і сухіше, ніж скумбрія. Черевце у скумбрії сріблясте, а у макрелі сіре або жовте з цятками та смугами. Збережена копія

Чим корисна риба макрель?

Корисні властивості У м'ясі макрелі міститься велика кількість легко засвоюваних білків, риб'ячого жиру та різних вітамінів (А, Е, В12). Крім того, у ньому містяться корисні мікроелементи: кальцій, магній, молібден, натрій, фосфор, залізо, калій, нікель, фтор та хлор.