Що входить до складу лимончелло?

До складу лимончелло входить всього чотири інгредієнти – цедра лимона, чистий 95-97% зерновий спирт, очищена м'яка вода, білий цукор. Технологія приготування також не відрізняється особливою складністю. Головне в цьому напої – якість вихідної сировини та пропорції.

Фішка лікеру полягає в наполяганні лимонної шкірки (а не дистиляції), тому в лимончелло міститься велика кількість вітаміну C. Також до складу напою входять спирт, вода та цукор. Заключною стадією виробництва є емульсифікація напою спеціальних машинах.

Італійці п'ють лимончелло крихітними ковтками, під час повільної розмови. Однієї чарочки на кожного співрозмовника достатньо, щоб обговорити всі питання, що хвилюють, і зробити спілкування максимально приємним.

Вирішальна роль визначенні корисності лікеру відведено лимону, який завдяки наполяганню протягом 3-х днів збагачує Лімончелло вітамін С. Напій можна вживати під час легкої застуди, адже вітамін С вважається найважливішою речовиною для зміцнення імунітету.