Чи можна їсти ягоди годжі у сухому вигляді?

Найшвидший і найпростіший спосіб вживання дерези є сухі ягоди, попередньо вимивши їх у теплій воді. Дієтологи рекомендують замочувати годжі на ніч, а вранці випивати настій, що утворився, в який екстрагувалась більшість цінних вітамінів і мікроелементів плодів.

Добову дозу плодів годжі необхідно заварити 0,5 л води. Для цього чудово підійде термос або невеликий чайник. Напій необхідно наполягати не менше півгодини, після чого вживати усередину по 1/2 склянки приблизно 2-3 десь у день. Не забудьте з'їсти ягоди після зціджування напою.

Ягоди годжі можна вживати тільки як добавка – одна столова ложка на день. Перевищення цієї дози може спровокувати тахікардію та розлад шлунка. Не слід є ці ягоди і при підвищеній температурі, оскільки їхнє перетравлення вимагає від організму великої кількості енергії.