Як маринувати шашлик зі свинини?

Спосіб приготування:

  1. М'ясо порізати кубиками, натерти сіллю та перцем, відкласти убік.
  2. Шафран вимочувати у воді 15 хвилин, цибулю нарізати кільцями, часник натерти.
  3. Укласти м'ясо в ємність, додати цибулю, часник, шафран та йогурт, все добре перемішати. Маринувати 5-7 годин.

Найкращий рецепт шашлику Є сотні рецептів маринаду для свинячого шашлику. Однак найкращим є найпростіший, у ньому лише три інгредієнти – цибуля, сіль та мелений перець (червоний та чорний). Такий шашлик маринується 12-18 годин, тому його краще залишати на всю ніч.

Між шматочками м'яса можете нанизати кільця цибулі, шматочки солодкого перцю та помідор або тонкі шматочки сала – це додасть м'ясу додаткову м'якість та соковитість.