Що можна подати на фуршетний стіл?

На шпажки можна, можливо насадити готові морепродукти (креветки, мідії, шматочки кальмарів), м'ясо (готову курку, бекон, шинку, ковбаски), овочі (цибуля, картопля, оливки). М'ясо, морепродукти, овочі можна, можливо посмажити у клярі. Найпростіший спосіб приготувати кляр – змішати борошно, яєчний жовток та воду.

ТОП-10 страв для фуршету

  • Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний бутербродик, що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна відправляти в рот цілком. …
  • Тарталетки.
  • Рулетики.
  • Тістечка …
  • Сендвічі, бейгли та бутерброди.
  • Сир, фрукти та ягоди.
  • Свіжі овочі …
  • Десерти

Тому на столі повинні присутні м'ясо, риба, ковбаси, овочі та фрукти, морепродукти. Закуски повинні бути невеликого розміру – на один-два укуси, щоб їх було зручно їсти.

Їжа на фуршетний стіл з'являється поетапно: спочатку закуски, потім гаряче, потім десерт. Якщо передбачається, що все фуршетне меню буде перебувати на столі одночасно, то страви розкладають від центру столу: у центрі гаряче, потім салати та холодні закуски, десерти ближче до краю.