На шпажки можна, можливо насадити готові морепродукти (креветки, мідії, шматочки кальмарів), м'ясо (готову курку, бекон, шинку, ковбаски), овочі (цибуля, картопля, оливки). М'ясо, морепродукти, овочі можна, можливо посмажити у клярі. Найпростіший спосіб приготувати кляр – змішати борошно, яєчний жовток та воду.
ТОП-10 страв для фуршету
- Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний бутербродик, що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна відправляти в рот цілком. …
- Тарталетки.
- Рулетики.
- Тістечка …
- Сендвічі, бейгли та бутерброди.
- Сир, фрукти та ягоди.
- Свіжі овочі …
- Десерти
Тому на столі повинні присутні м'ясо, риба, ковбаси, овочі та фрукти, морепродукти. Закуски повинні бути невеликого розміру – на один-два укуси, щоб їх було зручно їсти.
Їжа на фуршетний стіл з'являється поетапно: спочатку закуски, потім гаряче, потім десерт. Якщо передбачається, що все фуршетне меню буде перебувати на столі одночасно, то страви розкладають від центру столу: у центрі гаряче, потім салати та холодні закуски, десерти ближче до краю.