Чим відрізняється стаут ​​від темного пива?

Відмінність пива від стауту Стаут відрізняється глибоким насиченим кольором, набутим завдяки сильній прожарці солоду, і смаженим присмаком з кавовим відтінком.

Стаут (англ. stout) – Темний елевий (верхового бродіння) сорт пива, приготований з використанням паленого солоду, одержуваного шляхом прожарювання ячмінного зерна, з додаванням карамельного солоду.

Багато крафтових пивоварів тепер варять портери, які міцнішечим більшість стаутів, але продовжують називати їх портерами, і стаути, які слабші, ніж деякі портериале продовжують називати їх стаутами.

Від самого початку стають – Будь-яке міцне пиво Було позначення і у "слабкого" пива до 4%: slender – тонке, стрункий. Портерами а називали популярне в пабах темне пиво із середнім вмістом алкоголю: не слабке і не міцне.