Як можна описати десерт

Десерт (від французького dessert) завершальна страва столу, призначена для отримання приємних смакових відчуттів наприкінці обіду чи вечері, зазвичай – солодкі делікатеси (Вікіпедія). Десерт – солодка страва, фрукти та інше, що подаються в кінці обіду.3 сент. 2014 р.

Як можна описати смачну їжу?

Найбільш вдалі слова, що передають смак:

  • Кислий: Їжа з яскраво-вираженим гострим кусом. …
  • Гіркий: терпкий, різкий, а іноді й зовсім жорсткий смак, що відштовхує. …
  • Гірко-солодкий: Менш різкий ніж просто гіркий смак. …
  • Цитрусовий: Яскравий смак із відтінками лимона, лайма, апельсина, мандарину чи грейпфрута.

Збережена копія

Як можна красиво описати блюдо?

Опис страви

  • Зовнішній вигляд (подача, форма, колір)
  • Смак та запах (смакові якості, відтінки, аромат)
  • Текстура (тактильні відчуття)
  • Особливості (більше до страви та напою в цілому)
  • Цінність (корисність, статус страви, економічність або дорожнеча, престижність)

Збережена копія