Чим розбавити рожевий мартіні?

Вода – це найпростіше, з чим розбавляють "Мартіні". Якщо смак оригінального вермуту б'янко або росо здається занадто концентрованим, пом'якшити його найпростіше мінеральною водою — приблизно одну частину до трьох частин вермуту.Feb 11, 2019

Мартіні Розато (Rosato) прийнято пити як у чистому вигляді, так і розбавленим фруктовими соками, найкраще для цього підійдуть апельсиновий та ананасовий соки, а також тоніки. Існує безліч популярних рецептів коктейлів на основі Рожевого Мартіні. Тут доречно використовувати колотий лід, шматочки фруктів, ягоди.

Подавати можна з кригою, прикрасити цедрою апельсина. Рекомендована температура подачі 10-12 градусів для цього необхідно за півгодини охолодити пляшку в холодильнику або скористатися льодом. Великою популярністю користується Мартіні Россо з доданими замороженими фруктами – полуницею, черешнею, вишнею.

Додавати добре охолоджену мінералку можна у будь-який з видів мартіні, наприклад, Б'янко або Россо. Оптимальна пропорція – 1:3 (одна частина води до трьох частин мартіні). При цьому смак і аромат майже не змінюються, проте пропаде зайва насолода і зменшується міцність.