Як позбутися запаху в яловичій печінці?

Залишіть печінка на ніч. Вимочуйте продукт протягом 15 хвилин у міцному розчині марганцівки, а потім протягом 30 хвилин у молоці. Після вимочування ретельно промийте печінка водою. Наріжте печінка на шматочки і потримайте в солоній воді.24 Apr 2020

«Пічковий» запах Це специфічний запах продуктів азотистого обміну, – виникає він від того, що печінка не забезпечує нормальної детоксикації.

Як вимочувати печінку Завдяки вимочування печінка вийде особливо м'якою і без гіркого присмаку. Цілу чи нарізану шматочками печінка покладіть у глибоку миску та залийте прохолодним молоком. Поставте миску в холодильник на 30–40 хвилин, а краще на годину. Після промийте печінка під краном.

Продукт стане м'якшим і якщо його просто відбити молотком. Тільки щоб печінка не розповзлася, не забудьте помістити її у плівку. Щоб позбавитися гіркоти, відваріть субпродукт 10-15 хвилин у слабосоленій воді перед приготуванням.