Чи можна замінити цукор медом?

Тому не варто розглядати цей продукт як повноцінне джерело вітамінів. При цьому якщо у вас немає зайвої ваги і ви хочете випити чаю з чимось солодким, цілком можна замінити цукор медом. У цьому випадку ви хоча б якісь вітаміни та мікроелементи отримаєте, чого не станеться, якщо додавати чистий цукор.Feb 23, 2021

Цукор вище за глікемічним індексом, ніж меда це означає, що рівень глюкози в крові після його вживання підвищується швидше. Це пов'язано з більш високим вмістом фруктози та відсутністю мікроелементів у складі цукру.

Натуральний бджолиний мед – Оптимальний цукрозамінник, але висококалорійний. На правильному харчуванні мед допустимо, але в мікроскопічних дозах. Однією-двох чайних ложок меду достатньо на день, щоб не порушити режим, але й не обділити себе солодким.

Одна з найпопулярніших замін цукрумед. Звичайно, менш калорійної випічка не стане, зате додасть у натуральності та корисності. Головне, не ставити температуру вище 160 градусів, інакше утворюється карамельна кірочка при плавленні меду і виріб не пропечеться.