25 хвилин Залежно від способу варіння мінтай буде готовий за 10–25 хвилин. Ще на якийсь час впливає розмір риби: чим вона менша, тим швидше звариться.
Олія для смаження має бути добре розпеченим – на поверхні з'явиться характерний димок. В іншому випадку риба пустить сік, буде не смажитися, а гасити. Викладаємо в гарячу олію шматки риби в один шар. Смажимо мінтай до рум'янення нижньої сторони на середньому вогні.
Смажити слід хвилин 5-7 з кожного боку. Дуже важливо не турбувати рибу, Доки у неї знизу не утворюється міцна піджариста скоринка, інакше шматок просто втратить форму. Накривати сковороду кришкою не слід, адже наша мета – смажена, а не тушкована. риба.